Кількість
|
Вартість
|
||
|
ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗОРВЕК ВІНАБРІЯ®
- Є двокомпонентним фунгіцидом на основі нової молекули, що зареєстрована під торговою назвою Зорвек® (д.р. оксатіапіпролін та є першим представником нового класу фунгіцидів для контролю хвороб, що викликаються патогенами з класу ооміцетів.
- Забезпечує неперевершену комбінацію стабільного та тривалого контролю хвороб, допомагаючи отримати здоровий врожай винограду та збільшити прибутки
- Має абсолютно новий біохімічний механізм дії на збудників хвороби та не має перехресної резистентності з наявними фунгіцидами
- Чинить різнобічний вплив на життєвий цикл патогенів, що забезпечує кращу ефективність та тривалість дії
- Захищає оброблене листя, яке росте та збільшується у розмірах, зокрема листя розміром менш як 20% від свого остаточного розміру в момент нанесення
- Зорвек® є новою технологією захисту рослин, що може забезпечити сільгоспвиробникам ряд переваг, зокрема зменшення операційних витрат та покращення ефективності управління ведення господарства.
Зорвек Вінабрія®, завдяки поєднанню у формуляції інноваційної молекули Зорвек® та молекули контактної дії фолпет, забезпечує неперевершену комбінацію стабільного ефекту та контролю мілдью винограду, що може застосовуватися кожного сезону для отримання кращого врожаю навіть у складних умовах.
КУЛЬТУРИ ТА ХВОРОБИ
Зорвек Вінабрія® зареєстровано для застосування на технічному та столовому винограді. Фунгіцид ефективно контролює мілдью винограду (Plasmopara viticola), а також завдяки контактній діючій речовині фольпету має здатність профілактично контролювати чорну плямистість та сіру гниль.
Технологія контролю ооміцетів, яка перевершує очікування
- Багатосторонній вплив на життєвий цикл патогену.
- Виняткова стійкість до змивання.
- Системний рух.
- Захист нового приросту.
- Стабільна польова ефективність.
- Принципово новий механізм дії.
Швидкість дії: фунгіцид швидко потрапляє через листя і переміщується по всій рослині, забезпечуючи захист листя, що не повністю розкрилось та нових пагонів, що розвиваються.
ТЕХНІЧНЕ ПОЗИЦІОНУВАННЯ
Для досягнення максимальної ефективності у контролі розвитку мілдью рекомендована фаза розвитку винограду для внесення Зорвек Вінабрія® починається від початку цвітіння і триває до початку утворення ягід.
Саме в цей період досягається максимальна ефективність у контролі мілдью для отримання якісного врожаю та кращого ним управління. Зорвек Вінабрія® рекомендується застосовувати блоком із двох послідовних обробок з інтервалом 10-14 днів, що забезпечить захист культури до 28 днів в найбільш уразливу фазу
БЕЗПЕЧНИЙ ЗАХИСТ ЛИСТЯ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЙКРАЩОГО ВРОЖАЮ
Зорвек Вінабрія® забезпечує неперевершений захист як вже сформованого листя, так і нового приросту для кращого розвитку рослин та отримання більш якісного врожаю. Це допомагає зупинити поширення хвороби на більш якісному рівні та уникнути будь-яких уражень рослин. Нові листки з’являються більш рівномірно, що приводить до формування кращої густоти та, відповідно, до врожаю кращої якості.
% ураження на контролі:
64% на листі, що активно росте, 76,8% на листі, що тільки з’явилось, 54% на необробленому листі
ВИНЯТКОВА СТІЙКІСТЬ ДО ОПАДІВ
Зорвек Вінабрія® швидко всотується в епікутикулярний восковий шар рослини лише через 20 хвилин після нанесення. Це допомагає виробничникам зменшити потребу в повторному обприскуванні через дощ, після або під час застосування, та дає змогу покривати більші площі. Така перевага забезпечує більшу гнучкість в проведенні обробок під час складних погодних умов.
Після обробки винограду фунгіцидами проти мілдью була здійснена симуляція дощу 100 мл протягом 4-х годин, що почалась через 20 хвилин після обробки.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ
КУЛЬТУРА | НОРМА ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ | ВИТРАТА РОБОЧОЇ РІДИНИ | ШКІДЛИВИЙ ОБ’ЄКТ | СПОСІБ, ЧАС ОБРОБКИ, ОБМЕЖЕННЯ | КРАТНІСТЬ ОБРОБОК |
Виноград | 2,0 л/га | 500-1000 л/га | Мілдью | Обприскування в період вегетації (від початку цвітіння до формування ягід, наступні - з інтервалом 10-14 днів) | 2 |
Регламенти безпечного застосування: строки очікування до збору врожаю винограду – 40 днів.